Початок року

Початок року
28 січня

На початку кожного року доводиться неодноразаво допомогати робити клієнтам одні і ті ж самі налаштування в програмі.

Звісно це стосується тих, хто хоч якось нараховує зп в програмі 1C або БАС. Тих, хто тільки починає працювати і створив нову базу або тих, хто продовжує працювати в старій базі і в них почався новий робочий рік.

Отже два кроки, які потрібно провести користувачам програм 1С бухгалтерія, УПП, УТП, Бас бухгалтерія, БАС бухгалтерія КОРП, Бухгалтерія СГ, Зарплата та Управління персоналом тощо. Картинка може відрізнятись, але суть у всіх однакова.

1. Потрібно заповнити регламентований виробничий календар.

Важливо! Якщо ви ведете зп лише для України, то кадендар у вас має бути 1! Не потрібно створювати новий, або окремий на кожен рік.

Відкриваєте свій календар, виставляєте потрібний рік і натискаєте "Заповнити по замовчуванню", після чого переносите робочі дні якщо потрібно і Записуєте зміни.

2. Потрібно відкоригувати графіки роботи.

Що стосується просто 1С бухгалтерії чи БАС бухгалтерії то там немає сенсу в створенні більше ніж 1 графіку, оскільки він ніде не застосовується до працівників. Потрібно відкрити свій графік і перевірити, щоб період заповнення охоплював закінчення поточного року, після цього Записати зміни

Щодо інших програм, то там потрібно в кожному графіку роботи, який використовується зробити заповнення відповідно до виробничого календаря(зазвичай в самому графіку є кнопка Заповинити). 

Після цього у вас буде заповнятись зп та відпустки(там де вони є)

Мітка:

Зарплата
looperlooper