Розрахунок доходів та єдиного внеску фізосіб 4ДФ для 1С BAS

Розрахунок доходів та єдиного внеску фізосіб 4ДФ для 1С BAS
10 квітня

Інформація для тих, хто користується системами обліку 1С та БАС і кому потрібно здавати об`єднаний звіт 4ДФ.

Наступив період здачі звіту за 1квартал 2023року по оновленому вже бланку J0500108.

  • Як ви знаєте, даний звіт давно є в оновленнях 1C, але заповнити його можна лише в системі здачі звітності - ФРЕДО, яка витягне з 1С всі необхідні дані. Ліцензія на Фредо платна, але її можна оформити на будь-який термін, хоч і на місяць.(звертайтесь, допоможемо оформити та налаштувати)

звит 4дф

fredo

  • Якщо ви використовуєте систему здачі звітності МЕДОК, то для вас є гарний варіант - медкова стиковка. Це обробка, яка допомогає  заповнити звіт 4дф і передати його відразу в медок. Ліцензія на цю обробку коштує 890грн\рік для одного підприємства. Додатковим плюсом цієї обробки є те, що ви можете передавати таким чином не лише об'єднаний звіт, а й інші регламентовані звіти та первинні документи і податкові документи(причому можна навіть імпортувати вхідні податкові)

медова стиковка

  • Якщо ви використовуєте програму здачі звітності АртЗвіт, то для вас є безкоштовна обробка від самого розробника цього комплексу. Вона дозволяє заповняти та передавати звіт 4дф, а також передавати та втягувати податкові документи.

артзвит

  • Всі вищезгадані варіанти чудово працюють, коли і ваша 1С\БАС і ваша система звітності знаходяться на одному ПК, тобто між ними можлива синхронізація. Але бувають варіанти, коли:  
    1. ваші системи рознесені по різним пк(в силу технічних обставин або через певні правила безпеки вашої компанії)
    2. або у вас досить багато компаній і економічно досить затратно витрачатись на додаткові ліцензії для кожної з них
    3. або у вас просто немає ніякої з вище перерахованих систем і ви використовуєте "кабінет платника дфс" чи здаєте через приват24(да, там теж можна здавати звіти)
    4. В цьому випадку можемо запропонувати вам допрацьований варіант заповнення об`єднаного звіту з можливісттю експорту в файл формату XML і потім можете його імпортувати в будь-яку з ваших систем

4дф

 По будь-якому з вказаних варіантів можемо допомогти в підключенні та налаштуванні, звертайтесь)

looperlooper